avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Vanzare unui teren. Regime de Tva
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Vanzare unui teren. Regime de Tva

O societatea vrea sa vinde o parte din teren si cladire.
Daca in Certificat de Urbanism scrie:
- in Regimul Juridic: Terenul este cuprins in intravilanul localitatii si apartine SC XXX SRL inscris in CF nr.1111 si CF nr.22222;
- in Regimul Economic: Prin PUG aprobat terenul este cuprins in zona industriala, destinatia actuala a terenului este curti si constructii.

In situatia asta societatea poate sa emite factura fara Tva sa Tva? Daca cu Tva cu 5% sau 24%?

Alte discuții în legătură

Vanzare teren intravilan fara autorizatie de construire. tva inlineasofa inlineasofa O societatea X vrea sa vinde un teren intravilan si pentru acest teren nu are autorizatie de construire in momentul vanzari. Este corect sa emite factura fara ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren Bajinaru Ramona Bajinaru Ramona Buna dimineata! Societatea doreste sa vanda un teren dobandit de la o persoana fizica in anul 2008. Cum facturam avand in vedere ca in certificatul de ... (vezi toată discuția)
Teren proprietate cu sau fara puz grecudan1 grecudan1 Buna ziua. Am o mare problema si va rog sa ma ajutati. In decembrie am achizitionat un teren in suprafata de 1000 mp. Am asteptat sa treaca anul sa primesc ... (vezi toată discuția)