avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Aparat radar Autovision
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Aparat radar Autovision

Mai am vreo sansa de castig in instanta in cazul in care contest un PV de amenda pt viteza depistata cu aparat radar nou Autovision?88 km/h in zona de limitare 70 km/h.Mai e valabila marja de eroare?Si daca da, care este aceasta in cazul noilor radare?Sincer nu ma intereseaza cuantumul amenzii cat cele doua puncte de penalizare aplicate.
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 21:07, 25 Iulie 2011
In cei 35 ani de soferie stiu doar de 10km/h toleranta la 11km/h am platit eu agentu de politie m-a zis ca daca aveam 9km/h peste limita nu ma oprea si nu ma amenda.
Sansele dv de a contesta aparatele de acest gen sunt practic nule deoarece aceste aparate sunt unele din cele mai performante din domeniu la care marja de eroare este aprope nula.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare proces verbal - viteza 71 km/h in zona de 50 km/h AlexandruPopa AlexandruPopa Buna seara, Doresc sa contestez un proces verbal primit pentru ca am circulat cu viteza de 71 km/h intr-o zona cu restrictie de 50 km/h. Motivul care doresc ... (vezi toată discuția)
Contestatie amenda viteză Busugaby Busugaby Am fost sancționat pentru viteza de 152 km/h pe limita de 100km/h, mentionez ca mașina de poliție era în mișcare și avea și viteza mare, peste 80 km/h ... (vezi toată discuția)
Suspendarea permisului de conducere pe o perioada de 90 de zile Zappo11 Zappo11 Am fost sanctionat contraventional cu amenda si complementar cu suspendarea permisului de conducere pe o perioada de 90 de zile deoarece am fost surprins de ... (vezi toată discuția)