avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1889 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... venitul necesar pt obtinere credit ?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

venitul necesar pt obtinere credit ?

buna seara am si eu o intrebare cum mii de romani lucreaza cu un salariu minim pe economie adica net 510 in acte si eu ma numar printre ei problema este ca doresc sa fac un imprumut la banca credit de nevoi personale si nici o banca nu imi acorda credit mentonand ca nu pot face credit ca am salariu mic vorba e vorba ce e scris negru pe alb asa ramane obtin bonuri de masa si daca mi se ia in calcul si dreptul de autor tot nu pot lua un credit as dori sa stiu ce banci ofera credite ca eu am incercat la majoritatea si toti stamba din bot cand aud de salariu minim pe economie daca asa e salariu fixat in tara noastra ce sa zic ce ma sfatuiti ?toate intrebarile adresate acestui forum mi-au fost de mare ajutor va multumesc pentru atentie

Alte discuții în legătură

Salar minim net handsu handsu In aceasta luna , septembrie ,2011 cat este salariul minim pe economie ? (vezi toată discuția)
Care-i salariul minim net pe economie? anutamoga anutamoga Buna ziua! Va rog, sa-mi spuneti care-i salariul minim net pe economie? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Explicati-mi hotarararea judecatoreasca !(va rog) karenina-roman karenina-roman Va rog frumos,explicati-mi si mie urmatoarea hot.jud.: ,,Majoreaza obligatia de intretinere stabilita prin sentinta civila nr.x/zzzz,a judecatoriei X , de la ... (vezi toată discuția)