avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... contributie la pensie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

contributie la pensie

Exista vreun act normativ care ne da posibilitatea sa ne platim contributia la fondul de pensie retroactiv (4-5 ani)si cam care ar fi pasi de urmat?

Alte discuții în legătură

Plata retroactiva a contributiei la fondul de pensii kokobr kokobr Va salut cu respect! As dori sa stiu daca pot plati retroactiv contributia la fondul de pensii, intrucat am lucrat in strainatate - unde nu am fost angajata ... (vezi toată discuția)
Pot plati retroactiv pentru vechime in munca? mimioomi mimioomi Buna ma numesc Monika .. as avea si eu o intrebare..oare pot plati din urma la certea de munca..? as vrea sa stiu ..Multumesc mult.. (vezi toată discuția)
Stagiul de cotizare pentru pensie vulcan50 vulcan50 buna ziua am 51 de ani si o vechime in campul muncii de aproape 27 de ani (asa reiese din catrea de munca) in decursul vietii am avut cativa ani in care ... (vezi toată discuția)