avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii indemnizatie pt boala obisnuita
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

indemnizatie pt boala obisnuita

baza de calcul a indemniz .se determina ca medie a veniturilor lunare din ultimile 6 luni ,
in situatia in care ca venituri lunare se utilizeaza indemnizatia pentru cresterea copilului in varsat de 2 ani (terminat CICC)- care este un venit net - indemnizatia calculata pt boala obisnuita se impoziteaza ?? -desi ca baza de calcul pt stabilirea indemnizatiei pt boala se foloseste venit net

Alte discuții în legătură

Calcul concediu medical dupa ccc1 Dana-Ion Dana-Ion Buna seara! As dori sa stiu cum se calculeaza concediul medical dupa CCC1. Sunt in urmatoarea situatie.: pe 28.08.2013 a incetat CCC1, iar dupa reluarea ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza concediul pentru sarcina si lauzie? elenailie elenailie Buna seara, as dori sa stiu cum se calculeaza concediul de sarcina si lauzie. Conform articolului 120 din Legea nr. 19/2000, cuantumul lunar al indemnizatiei ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil Boatca Elena Boatca Elena Sunt in concediul de crestere a copilului. Stiu ca legea prevede ca persoana care beneficiaza de acest concediu primeste 85% din salariu. Tot 85% din salariu ... (vezi toată discuția)