avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... titularizare profesori
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

titularizare profesori

Buna ziua! Am o prietena care a terminat facultatea , limba engleza - 3 ani si a sustinut examenul de titularizare , la care a obtinut nota 9,30 (foarte mare pentru rezultatele de la titularizare de anul acesta). Cand s-a dus sa fie repartizata ca titular , profesoara la o scoala din localitatea in care domiciliaza, i s-a spus ca nu se poate pentru ca nu are facut master-ul. Am citit Legea 1/2011 (invatamantului) si , intr-adevar (art.238) ca sa obtii functia de cadru didactic iti trebuie si master-ul . De ce a mai fost primita la examenul de titularizare daca asa stateau lucrurile ?? V-as ruga daca poate cineva sa-mi explice, poate nu stiu eu ce inseamna titularizare. Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Titularizare profesori miki_M miki_M Vreau si eu un raspuns va rog. Mai postez o data intrebarea: Am o prietena care a terminat facultatea , limba engleza - 3 ani si a sustinut examenul de ... (vezi toată discuția)
Posturi pentru pensionari in invatamant cimpeanr cimpeanr Buna ziua, am o prietena care lucreaza ca si profesoara la un seminar catolic pana in acest an cand directorul a angajat o profesoara pensionara in locul ei si ... (vezi toată discuția)
Doctorat in limbi straine Alina_AST Alina_AST Buna ziua. Am niste nelamuriri legate de urmarea unui doctorat, poate ma ajuta cineva cu cateva raspunsuri: 1. Eu am terminat facultatea de Limbi si ... (vezi toată discuția)