avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1994 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Master
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Master

Buna ziua,am terminat in 1987( in cadrul Institutului Politehnic Bucuresti),Institutul de Subingineri Pitesti de trei ani,in urma examenului de diploma din sesiunea iunie-1987 am obtinut Diploma de Subinginer,specializare TCM.am vrut sa ma inscriu la un curs de master si nu am putut.Va rog sa im-i comunicati daca aceste cursuri absolvite de mine cu diploma de examen luata nu sint echivalente cu un curs de trei ani cu licenta luata ?(Pentru ca asta a fost justificarea secretarei).In cazul ca exista sansa pot sa ma inscriu la orice master?(vreau un master la management).
Va multumesc,
Cu stima : Aurel
Cel mai recent răspuns: ContSters193759 , utilizator 15:55, 26 Iulie 2011
Sfatul pe care vi-l dau este sa va adresati Ministerului Educatiei pentru a sti din sursa autorizata daca si in ce mod se echivaleaza studiile dvs. cu cele prevazute de noua lege a invatamantului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Master pasparan constantin pasparan constantin Daca am absolvit cursuri de subingineri, pot urma masterul? Se pot echivala cu absolvirea cursurilor de lunga durata? (vezi toată discuția)
Recunoastere/echivalare invatamant scurta durata (colegii universitare) ContSters199599 ContSters199599 Buna ziua, As avea nevoie de cateva clarificari din punctul de vedere al ocuparii unui post prevazut cu studii superioare, mai exact la cerinte apare ... (vezi toată discuția)
Masterat CristiMinc CristiMinc In 2001 am absolvit o forma de invatamant de scurta durata, 3 ani, obtinind o diploma de Inginer Colegiu . Pentru a urma un masterat intr-o alta specialitate ... (vezi toată discuția)