avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... 30% din indemnizatia de somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

30% din indemnizatia de somaj

am somaj de 2 luni si daca ma angajez mai iau 30 la suta din somaj?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:07, 27 Iulie 2011
Daca va angajati cu program normal de lucru la angajatori cu care nu ati fost in raporturi de munca sau de serviciu in ultimii 2 ani, din momentul angajarii pana la sfarsitul perioadei pentru care erati indreptatit sa primiti indemnizatia de somaj, beneficiati de o suma lunara, acordata din bugetul asigurarilor pentru somaj, reprezentand 30% din cuantumul indemnizatiei de somaj, stabilita si, dupa caz, reactualizata conform legii.
1. Beneficiati de cei 30% din indemnizatia de somaj numai daca incheiati un CIM pe perioada nedeterminata.
2. Daca incheiati un CIM pe o perioada de cel mult 12 luni atunci se suspenda indemnizatia de somaj care se va relua, de unde a ramas, dupa incetarea CIM pe perioada determinata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj GabrielaF GabrielaF Buna ziua.Ma aflu in somaj pana in iunie 2014,dar mi s-a facut o oferta de munca si intentionez sa ma angajez,intrebarile mele sunt: -trebuie sa depun ceva ... (vezi toată discuția)
Stimulare someri mihaitzab mihaitzab buna seara va rog sa imi confirmati informatia: un somer este stimulat daca se angajeaza, cu un procent din valoarea somajului? daca da, cat e procentul? ... (vezi toată discuția)
30% din somaj IOANBIRLEA IOANBIRLEA Am dreptul la 30% din somaj la angajare pe o perioada determinata. (vezi toată discuția)