avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Concursuri active Meseria de Aur
Discuție deschisă în Concursuri active

Meseria de Aur

Unde este mentionat concursul MESERIA DE AUR, as vrea sa particip dar nu am descoperit nici un indiciu. Multumesc anticipat pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:56, 31 Iulie 2011
Buna dimineata :coffee:

Pe Avocatnet.ro nu este un astfel de concurs, de aceea nu ati gasit :)

Zi frumoasa!
intr-adevar concursul se numeste SLUJBA DE VIS dar eu cu gandul in alta parte am retinut ceea ce am scris cu toate ca nu este o prea mare diferenta, din punctul meu de vedere. Daca aflati ceva despre SLUJBA DE VIS, va rog sa ma anunta-ti. Multumesc cu anticipatie.
Asa spuneti... :)

Concursul se desfasoara in perioada 26 iulie – 7 august 2011, inclusiv.

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/art...

Spor si inspiratie :luck:

Completare
Aveti dreptate, meseria de aur aduce slujba de vis :yes:
Ultima modificare: Miercuri, 27 Iulie 2011
Ares-3, moderator
Problema este mai dificila decat mi-am imaginat, am incercat asa cum mi-ati spus dar nu am acces la acel site. Mai stiti cumva vreunul dar unde sa am acces.....
Buna dimineata!

Concursul este pe Avocatnet, il gasiti si din aceasta pagina daca mergeti sus, la rubrica Recomandari articole, imediat sub reclama: este primul in lista celor 4 recomandari (cel putin pana la ora asta) si se numeste Descrie slujba de vis si castiga un week-end in Muntii Apuseni

Incercati inca o data, poate acum functioneaza (faceti click pe linkul urmator):
www.avocatnet.ro/content/art...

La atata dorinta de participare, s-ar putea sa fie cu noroc :luck:
Succes!
Ultima modificare: Joi, 28 Iulie 2011
Ares-3, moderator

Alte discuții în legătură

Comentariu la articolul despre excursia in apuseni - cum procedez? rickydei rickydei Va rog sa-mi spuneti cum adaug un comentariu pentru concursul cu excursia. Va multumesc! (vezi toată discuția)
Sesizare - postare multipla comentariu articol eliasav eliasav La articolul http://www.avocatnet.ro/content/articles/id_27364/Codul-CAPTCHA-sau-in-alt-mod-despre-MFP-si-nervii-contabililor.html am postat un comentariu de 3 ... (vezi toată discuția)
Este o prostie cllara78 cllara78 Am o problema foarte grava. Incerc sa o postez unde trebuie dar nu reusesc. Nu ma pricep la internet, dar cred ca acest forum ar trebui sa fie accesibil si ... (vezi toată discuția)