avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... sesizare - postare multipla comentariu articol
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

sesizare - postare multipla comentariu articol

La articolul www.avocatnet.ro/content/art... .

Am dat click pe butonul "Comenteaza" si vazand ca nu se executa comanda am repetat de inca 2 ori, dupa care am observat ca am postat acelasi comentariu de 3 ori.

Nu asta a fost intentia mea.
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 13:54, 10 Ianuarie 2012
Si la comentarii exista butonul Raporteaza abuz, folositi-l: mesajele vor fi verificate, se va vedea cauza si vor fi sterse.

Nu-i problema :)
Initial am dat click pe butonul Raporteaza abuz, dar am considerat ca totul a fost o eroare de conexiune si nu un abuz.

Va multumesc.
Clar ca asa ar fi fost interpretat, ca eroare de conexiune, nu ar fi fost considerat ''abuz'' in sensul rau al cuvantului - nu stiu cum sa formulez altfel. Raportarea era perfect indreptatita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Meseria de aur Sufletdecaine Sufletdecaine Unde este mentionat concursul MESERIA DE AUR, as vrea sa particip dar nu am descoperit nici un indiciu. Multumesc anticipat pentru ajutor. (vezi toată discuția)
Sugestie pentru moderatorii forumului danypop69 danypop69 Frumos ar fi sa dati posibilitatea de editare a postarilor personale. Macar 5 minute dupa publicare. Un argument pro, este faptul ca putem observa o greseala ... (vezi toată discuția)
Analize medicale LIVIU NISTEA LIVIU NISTEA Vreau sa stiu care este termenul la care trebuie refacuta fisa medicala in cazul soferilor profesionisti. Multumesc mult! (vezi toată discuția)