avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... ANALIZE MEDICALE
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

ANALIZE MEDICALE

Vreau sa stiu care este termenul la care trebuie refacuta fisa medicala in cazul soferilor profesionisti. Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: ionion2000 , utilizator 15:49, 13 Septembrie 2012
Anexa 2 din Ordinul 447/2003 actualizat la 18.07.2006.

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...
Ultima modificare: Marți, 11 Septembrie 2012
ionion2000, utilizator
ionion2000 a scris:

"Anexa 2 din Ordinul 447/2003 actualizat la 18.07.2006.
Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for... "

Doresc sa va sugerez, sa incercati, sa nu mai faceti trimiteri repetate la adrese cu comentarii anterioare. Mi se pare corect sa dati copy-paste si sa reafisati acelasi comentariu facut de dvs. cu alta ocazie.
Utilizatorii doresc, de regula, raspunsuri simple, scurte, la obiect, la problemele ridicate, fara a fi purtati prin alte discutii.
Totusi, daca dvs. deschideti o discutie referitoare la o prevedere legislativa din domeniul dvs. de activitate si doriti comentarii din partea consultantilor/ moderatorilor/ utilizatorilor, iar ulterior doriti sa comentati si dvs. ceva suplimentar, este corect sa indicati adresa unde ati postat initial.
Eu consider ca am procedat corect si suficient. Poate sa ignore link-ul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Control periodic conducator activitate de transpport societate gabibotea gabibotea Care este intervalul la care se efctueaza controlul medical periodic pentru conducatorul activitatii de transport a unei firme? (vezi toată discuția)
Deschidere srl d Anne-MarieG Anne-MarieG Buna ziua , as dori sa deschid o firma cu produse hande made si accesori facute de mine . Apoi sa vand aceste produse pe net in magazine in targuri piete si ... (vezi toată discuția)
Anexa 24 apatrascu apatrascu ce acte imi trebuie sa o obtin (vezi toată discuția)