avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Deschidere SRL D
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Deschidere SRL D

Buna ziua , as dori sa deschid o firma cu produse hande made si accesori facute de mine . Apoi sa vand aceste produse pe net in magazine in targuri piete si etc ,,,de ce caen am nevoie ? multumesc
Cel mai recent răspuns: sebastian069 , utilizator 23:06, 14 Noiembrie 2014
Anne-MarieG a scris:

Buna ziua , as dori sa deschid o firma cu produse hande made si accesori facute de mine . Apoi sa vand aceste produse pe net in magazine in targuri piete si etc ,,,de ce caen am nevoie ? multumesc

Aici este comentariul utilizatorului Klepsidra. Am deciz sa postez link-ul catre pagina unde se afla precizarea facuta de acesta pentru a nu face copy-paste si sa fiu acuzat de copierea ideii altei persoane.

www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Analize medicale LIVIU NISTEA LIVIU NISTEA Vreau sa stiu care este termenul la care trebuie refacuta fisa medicala in cazul soferilor profesionisti. Multumesc mult! (vezi toată discuția)
Intrare ca membru intr-o asociatie a unui srl danielandrei danielandrei Ce presupune, din punct de vedere contabil, intrarea intr-o asociatie a unei firme producatoare de produse hand-made(microinteprindere, 3% impozit pe venit) ca ... (vezi toată discuția)
Cod caen vanzare suveniruri religioase stefan1965 stefan1965 Va rog sa imi spuneti care este codul caen specific pentru vanzarea cu amanuntul a suvenirurilor, articolelor de artizanat si articolelor religioase in piete ... (vezi toată discuția)