avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii Sugestie pentru moderatorii forumului
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

Sugestie pentru moderatorii forumului

Frumos ar fi sa dati posibilitatea de editare a postarilor personale. Macar 5 minute dupa publicare. Un argument pro, este faptul ca putem observa o greseala imediat dupa publicare. Se mai intampla...Apropos, nu aveti sectiune pentru sugestii.
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 20:27, 18 Aprilie 2015
Exista un termen de 30 de minute in care mesajul poate fi editat. apare in momentul in care ati publicat mesajul, in sub text

Raportează abuz Răspunde Citează Editează
mesajul poate fi editat în termen de 30 minute
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Aprilie 2015
Daniela Bolog, Consultant credite si finantari
Administratorii forumului au avut grija sa prevada posibilitatea editarii raspunsului in termen de 30 minute d ela editarea initiala
Dupa raspuns veti constata ca apare a patra casuta rosie "Editeaza "
Multi utilizatori apeleaza de acesta facilitate,dovada fiind ca dupa editare raspuns,in subsolul mesajului apare precizare boldata,editat....
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Aprilie 2015
ynocentta, utilizator
Va multumesc pentru raspuns. Vazand ca aici apare "editeaza" am revenit asupra postarii anterioare. Trebuie sa recunosc ca postarea mea a fost facuta la o categorie din afara forumului. Este vorba de un articol, si anume:
www.avocatnet.ro/content/art...
Acolo nu am gasit posibilitatea de editare a comentariilor.
Poate gasesc un raspuns aici.
Comentarea articolelor nu are posibilitatea de editare , dupa postare.
Pentru a gasi raspuns trebuie sa lansati intrebarea in forum.

Alte discuții în legătură

Stergere intrebare de pe forum pelubogdana pelubogdana As vrea sa sterg o intrebare de pe forum .Cum sa fac? (vezi toată discuția)
Catre un moderator rosu gheorghe rosu gheorghe Rog sa intervina cineva in ultima mea postare deoarece a aparut o problema tehnica ce nu i-am putut face fata. Va multumesc ! (vezi toată discuția)
Pentru administratorii site-ului: cum pot sterge un comentariu la articol? nicusorilinca nicusorilinca am rugamintea de ama ajuta cu pasii pentru stergerea unui comentariu personal la un articol publicat pe site!exista aceasta posibilitate?va multumesc! (vezi toată discuția)