avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii Sugestie pentru moderatorii forumului
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

Sugestie pentru moderatorii forumului

Frumos ar fi sa dati posibilitatea de editare a postarilor personale. Macar 5 minute dupa publicare. Un argument pro, este faptul ca putem observa o greseala imediat dupa publicare. Se mai intampla...Apropos, nu aveti sectiune pentru sugestii.
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 20:27, 18 Aprilie 2015
Dar se poate reveni. Ar fi o facilitate utila.
Ar fi o facilitate daca se ofera si posibilitatea sa se editeze si comentariile la articole.
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Aprilie 2015
Cornel Vasile, Consilier juridic
Exista o atentionare care spune la comentariul articolului, urmatoarele:
"Pentru intrebări cu privire la probleme juridice / de afaceri accesaţi Forumul Avocatnet.ro."

ce nu este clar?:)

exista posibilitatea de a scrie mai intai comentariul, de a-l verifica si completa pe un draft word si apoi sa fie copiat ca si comentariu la articol....etc:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stergere intrebare de pe forum pelubogdana pelubogdana As vrea sa sterg o intrebare de pe forum .Cum sa fac? (vezi toată discuția)
Catre un moderator rosu gheorghe rosu gheorghe Rog sa intervina cineva in ultima mea postare deoarece a aparut o problema tehnica ce nu i-am putut face fata. Va multumesc ! (vezi toată discuția)
Pentru administratorii site-ului: cum pot sterge un comentariu la articol? nicusorilinca nicusorilinca am rugamintea de ama ajuta cu pasii pentru stergerea unui comentariu personal la un articol publicat pe site!exista aceasta posibilitate?va multumesc! (vezi toată discuția)