avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Catre un moderator
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Catre un moderator

Rog sa intervina cineva in ultima mea postare deoarece a aparut o problema tehnica ce nu i-am putut face fata.
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Alin Popescu , administrator 10:42, 15 August 2011
Despre ce este vorba? ...

edit later
singura problema este sa va editati raspunsul dvs in termen de 30 de min... astfel incat sa nu mai apara asa cum este acum ...
Ultima modificare: Luni, 15 August 2011
Cornel Vasile, Consilier juridic
Sub acest post am postat ceva ce nu s-a incadrat in pagina desi nu am folosit documente copiate din alta parte.
rosu gheorghe a scris:

Sub acest post am postat ceva ce nu s-a incadrat in pagina desi nu am folosit documente copiate din alta parte.

Incercati sa editati acel mesaj ... daca mesajul postat era text nu avea cum sa nu va apara.

Postul se numeste " daune interese"si de la mine nu apare nicio facilitate de a mai putea intervenii; nu imi apar sub postare "raportare abuz,raspunde, citeaza, editeaza".
Nu am zis ca nu a aparut dar nu este normal asezat pe pagina.
Ultima modificare: Luni, 15 August 2011
rosu gheorghe, utilizator
am vazut postul ... dati pe editeaza ... si aveti posibilitatea sa-l reeditati acel mesaj postat.

Alte discuții în legătură

Modificari forum 12 august 2011 pianistul pianistul Am modificat felul cum se raspunde in cadrul unei discutii, se citeaza sau editeaza un mesaj. Actiunile mentionate mai sus se pot face acum direct din pagina ... (vezi toată discuția)
Sugestie pentru moderatorii forumului danypop69 danypop69 Frumos ar fi sa dati posibilitatea de editare a postarilor personale. Macar 5 minute dupa publicare. Un argument pro, este faptul ca putem observa o greseala ... (vezi toată discuția)
nu pot continua discutia pe forum robertnelu robertnelu Am deschis un subiect si am primit cateva raspunsuri. Se cer cateva precizari si nu stiu cum sa public un nou mesaj la acelasi subiect pentru a continua ... (vezi toată discuția)