avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Evacuarea dupa executarea silita
Discuție deschisă în Executare silită

Evacuarea dupa executarea silita

Cine suporta cheltuielile cu evacurarea fostului proprietar cel care a pierdut apartam sau noul propriet si care sunt aceste cheltuieli(onorariul, executorul etc)?
Care ar fi perioada medie pana la realizarea evacuarii?
Cel mai recent răspuns: godot , utilizator 15:36, 27 Iulie 2011
Intr-o prima faza, cheltuielile le suporta nou proprietar.
Aceste cheltuieli urmeaza sa fie recuperate de la cel evacuat, in baza procesului verbal de stabilire a cheltuielilor de executare intocmit de executorul judecatoresc, proces verbal care constituie titlu executoriu.
Executări directe:
- evacuări
Minim :150 lei
Maxim : 2.200 lei

pentru debitor persoană fizică

[ link extern ] .

Dvs achitati si aceste sume sunt datorate de debitor. La evacuare, se pot sechestra si ceva bunuri mobile care sa asigure recuperarea acestor sume. Gen televizor, frigider, etc... Care sa fie vandute ulterior...
Ultima modificare: Miercuri, 27 Iulie 2011
godot, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executor judecatoresc roxana_p18 roxana_p18 As vrea sa stiu cum se stabileste onorariul unui executor judecatoresc, pentru ca am intalnit o situatie in care onorariul executorului judecatoresc este de ... (vezi toată discuția)
Onorarii executori dorinv dorinv Buna ziua Indicati-mi va rog un link unde pot gasi onorariile practica de executori, actualizate. Multumesc. (vezi toată discuția)
Taxe executor ADRIANSILV ADRIANSILV cum se stabilesc taxele unui executor ...se stabilesc cumva in functie de un procentaj al bunului executat. SI SPRE EXEMPLU DACA PERSOANA CARE TREBUIE SA ... (vezi toată discuția)