avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... certificat fiscal model vechi
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

certificat fiscal model vechi

Sunt adm la o asoc de proprietari infintata in 1998si am primit un certificat fiscal . Acum am aflat ca trebuia sa-l schimb in 2005 cu un alt model (cel care-l au acum firmele ). Mi s-a spus sa-l depun la anaf si-mi elibereaza altul. Doresc nr ordinului anaf cand trebuia schimbat si daca acum sunt amendat ? va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters13909 , utilizator 13:21, 28 Iulie 2011
Am gasit legea 359 / 2004 dar nu stiu daca asoc de proprietari se incadreaza in aceasta lege , care prevede :

Art. 2. - In sensul prezentei legi, societatile comerciale, societatile si companiile nationale, grupurile de interes economic, regiile autonome si organizatiile cooperatiste, precum si sucursalele infiintate de acestea, denumite in continuare solicitanti, au obligatia ca, dupa inmatricularea in registrul comertului si inregistrarea fiscala, sa ceara autorizarea functionarii.
Art. 8.(1) La inmatriculare, solicitantilor li se elibereaza certificatul de inregistrare continand numarul de ordine in registrul comertului si codul unic de inregistrare atribuit de catre Ministerul Finantelor Publice, precum si alte acte prevazute de prezenta lege.
Art. 26. - Pana la data de 30 decembrie 2004, persoanele juridice prevazute la art. 2 care, pana la data intrarii in vigoare a prezentei legi, nu au preschimbat certificatul de inmatriculare si cel de inregistrare fiscala au obligatia de a solicita la oficiul registrului comertului de pe langa tribunalul din judetul in a carui raza au sediul social principal sau secundar preschimbarea acestora cu noul certificat de inregistrare continand codul unic de inregistrare.

Ce credeti asoc de propr se incadreaza in aceasta lege si voi primi amenda ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dizolvare/lichidare societate comerciala Conform OUG 51/25.06.2004, societatile comerciale trebuie sa-si preschimbe certificatul de înmatriculare si cel de înregistrare fiscala la 31 decembrie 2004. ... (vezi toată discuția)
Obiect de activitate vreau sa-mi fac o firma, pe langa obiectul principal de activitate care consta in prestari servicii doresc sa trec si alte domenii: comert etc. trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Autorizatia de functionare dpdv al securitatii muncii dand dand Cine o elibereaza si cat ma costa ? Cine are nevoie de ea? Cine ma controleza daca o am? (vezi toată discuția)