avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Prelucrare date cu caracter personal
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Prelucrare date cu caracter personal

decizia unei banci de a acorda/nu acorda un credit in functie de datele existente in Biroul de Credit vis a vis de o persoana se incadreaza la decizie individuala reglementata de Lg 677/2001?

care ar fi o astfel de decizie?
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 14:34, 27 Iulie 2011
Buna ziua !
Legea nr. 677/2001 se refera la protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date .
Pentru consultarea/ verificarea in baza de date a Biroului de credit banca trebuie sa aibe imputernicirea persoanei respective numai in masura in acre este vorba de informatii ce intra sub incidenta legii nr. 677/2001 (date de identificare ale dvs.) .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vizionare camere video la o gradinita particulara sinzianacalin sinzianacalin Buna ziua! Am copilul inscris la o gradinita particulara care ofera si posibilitatea de supraveghere video pentru parintii copiilor inscrisi. De curand am fost ... (vezi toată discuția)
Hotarare asociatie proprietari versus lege Neiyre Neiyre Adunarea generala a decis cu majoritate de voturi montarea unor camere de supraveghere la intrare si la la et 10. Exista insa 2 proprietari care nu sunt de ... (vezi toată discuția)
Confidentialitatea datelor de identificare personale quasimodo_50 quasimodo_50 Buna seara. Succint..cateva intrebari: 1. La semnarea unui contract de credit bancar se asigura sau nu confidentialitatea datelor personale? 2. Daca da, ... (vezi toată discuția)