avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1132 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cultivare abuziva a unui teren agricol
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cultivare abuziva a unui teren agricol

Am un teren agricol pe care ,o alta persoana,fara stiinta mea,l-a folosit.
Care ar fi pasii normali de urmat? Cui trebuie sa ma adresez prima oara ?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Butuceanu Ramona Mihaela , utilizator 08:14, 3 Februarie 2024
este f important sa ne spuneti de cat timp foloseste aceasta persoana terenul dvs
Prima oara ar trebui sa vorbiti cu persoana respectiva sa va spuna cu ce drept ocupa locul dvs. Pasul doi este plangerea penala pentru tulburarea de posesie.
Succes.
sau o actiune in revendicare precum si despagubiri.
Pentru tulburarea de posesie exista un termen, 2 luni daca nu ma insel, in care trebuie sa faceti plangerea.
hornea alina a scris:

Prima oara ar trebui sa vorbiti cu persoana respectiva sa va spuna cu ce drept ocupa locul dvs. Pasul doi este plangerea penala pentru tulburarea de posesie.
Succes.

Si eu zic ca ar trebui sa procedati asa.Apoi reveniti aici cu noi detalii.
Va asteptam.:)

avocat Claudiu Lascoschi

Alte discuții în legătură

Exploatare teren agricol de catre persoana necunoscuta Cristiancc1 Cristiancc1 Buna ziua. Sunt proprietarul unui teren agricol intabulat si am descoperit ca acesta a fost cultivat cu floarea soarelui. Primaria, in urma adresei facute, ... (vezi toată discuția)
Schimburi de teren intre fermieri, fara acordul proprietarului de teren telecomanda telecomanda Buna ziua, Doresc daca se poate un raspuns. Speta este urmatoarea: Un teren agricol de 2 ha, nu este arendat. Un fermier societate comerciala,, DDD,, fara ... (vezi toată discuția)
Actiune granituire sau se poate si altfel ? telecomanda telecomanda Va rog daca se poate in a da un sfat cat mai clar. Nepoata 56 ani impreuna cu o matusa de 68 ani de la tara au un teren agricol la tara. Detine Titlu de ... (vezi toată discuția)