avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 358 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... imprimanta achizitionata de la o firma care ulterior a ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

imprimanta achizitionata de la o firma care ulterior a fost inchisa

Buna ziua,
As dori sa stiu daca imprimanta mai este in garantie daca firma de la care a fost achizitionata a fost inchisa. Imprimanta a functionat doar o zi. Precizez ca service-ul inca functioneaza dar cere sa fie achizitionata (schimbata) o piesa a carei valoare aproape ajunge la valoarea imprimantei.
Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 27 Iulie 2011
crycry85, utilizator
Cel mai recent răspuns: Septimiu Bujgoi , Consilier juridic 09:19, 28 Iulie 2011
Buna ziua,

In general vanzatorii de imprimante nu ofera si service ci indruma cumparatorul spre o retea de service autorizata. Faptul ca s-a desfiintat agentul comercial care v-a vandut bunul nu trebuie sa va afecteze pe dumneavoastra

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Produs in garantie defect - remediere obligatorie in termen de 15 zile marianmix marianmix Buna ziua! Sunt o firma care detin o imprimanta destul de costisitoare. Am dus acesta imprimanta la service unde se fla de 23 de zile. Sun service-ul de ... (vezi toată discuția)
Buna seara! am o mare problema si va rog sa ma ajutati in cazul ... draghici_mariusc draghici_mariusc Buna seara! Am o mare problema si va rog sa ma ajutati in cazul acesta! Am cuparat o piesa auto second-hand,mai precis un chit ambreiaj,de la o Firma de ... (vezi toată discuția)
Garantie piesa schimbata in garantia masinii diakrisis diakrisis Buna ziua, Am schimbat o piesa la masina personala in ultima luna de garantie. Dupa 4 luni, am constatat ca piesa schimbata este defecta si am revenit la ... (vezi toată discuția)