AM un ajutor de handicap sunt bolnava,am o fetita de 7 ani si sunt casatorita.CUM fac ca sa divortez sa imi ramina fata la mine si ca sotul sa imi plateasca pensie alimentara.
merge sa divortez la notariat daca el nu vine sotul in final ce fac procedez la instanta.PRIN notariat sa imi iau angajamentul ca casatoria sa se desfaca fara sa fie daca nu vine merge.
Pentru divort se plateste o taxa judiciara de timbru in valoare de 39 lei si timbru judiciar de 0,3 lei.
Daca va pricepeti sa faceti singura cererea de divort si sa va reprezentati singura in instanta, nu aveti nevoie de avocat.
Personal va sfatuiesc sa va angajati avocat sau macar sa consultati unul, intrucat handicapul dvs. si veniturile reduse ar putea constitui o piedica in obtinerea incredintarii minorului.
Mediator
ContSters209919
Am introdus actiune de divort in martie 2011 si am primit termenul de ianuarie 2012. Intrebarea mea este : pentru a termina mai repede ,ne putem adresa unui ... (vezi toată discuția)
Divort
rmm
Buna ziua,
Problema mea e des intalnita din pacate: casatoriti de aproape 5 ani, impreuna din vremea liceului, am ajuns acum destul de straini, S-au adunat ... (vezi toată discuția)