avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Monografie fast food
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Monografie fast food

Va rog mult daca puteti sa-mi trimiteti o monografie contabila fast food la adresa bermifer@yahoo.com
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 22:40, 27 Iulie 2011
[ link extern ]

[ link extern ]

Gasiti aici exemplu de monografie contabila.

Va rog sa editati mesajul si sa va stergeti adresa de mail. Este interzisa postarea adreselor in forum. Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitate fast-food carmenl carmenl V-as ruga sa-mi spuneti cum se tine contabilitatea unui fast-food.....multumesc anticipat. (vezi toată discuția)
Monografie contabila pentru fast food Ligia1957 Ligia1957 Buna ziua Va rog mult daca puteti sa-mi trimiteti si mie aceasta monografie contabila pentru fast food la adresa dorinanorel@yahoo.com si formularele tipizate ... (vezi toată discuția)
Grile examen unpir Cosmin-Traian Maglas Cosmin-Traian Maglas Buna ziua, Nu reusesc sa gasesc grile pentru examenul UNPIR. Are cineva? Chiar daca sunt din 2009 sau 2008? cosmin.maglas@gmail.com Merci, Cosmin (vezi toată discuția)