avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1361 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... partida electrica
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

partida electrica

am mostenit de curin o propietate in curtea careia se afla 2 case,una find a fratelui si, una casa parinteasca,la cea din urma find nelocuita de foarte mult timp sa reziliat contractu cu electrica sunt interesat daca este interzis sa alimentez cea de a 2 casa de la prima tinind cont ca ambele case se afla pe numele aceluiasi propietar sau trebuie sa deschid din nou partida pe vechea casa va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters103772 , utilizator 23:45, 27 Iulie 2011
Incheiati un nou contract cu societatea de furnizare a energiei electrice. Vor monta contoar separat la proprietatea Dvs.
Daca o faceti, ar putea fi considerat furt de energie electrica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de propietate Litvinencomaricica1964@gmail.com Litvinencomaricica1964@gmail.com Dupa decesul tatalui am devenit propritari pe casa si curtea aferenta.fiind 2 frati.Fiecare avem acte de propietari cu tot ce include .( cadastru intabulare) ... (vezi toată discuția)
Lamurire situatie geamborela geamborela In urma cu vreo doua luni am cumparat un spatiu de la o firma in baza unui contract de vinzare cumparare pe persoana fizica , totul in regula pana la ... (vezi toată discuția)
Probleme electricitate ContSters472176 ContSters472176 Buna ziua. Va rog frumos sa ma sfatuiti cum anume pot sa procedez in urmatoarea situatie. Locuiesc intr-un imobil la curte impreuna cu fratele meu. Casa am ... (vezi toată discuția)