avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 367 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Indiviziune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Indiviziune

As dori sa stiu, in situatia in care detin un apartament in indiviziune cota 1/2, pot sa-mi montez centrala termica separat de celalat proprietar.
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Doinita Stingaciu , Avocat 09:10, 13 August 2008
Si de unde stiti care e partea dvs. ?? Trebuie sa recunosc ca o asemenea modalitate de rezolvare a cel mult nastrusnica, dar demonstreaza ce putin stim sa comunicam si sa ajuntem la o intelegere!!!

Cea mai buna varianta ari fi sa vindeti apartamentul si fiecare sa isi cumpere altceva; desi nu ati dat prea multe amanunte, e clar ca lucrurile nu merg bine pentru conindivizarii acelui apartament si chiar daca, prin abusurd, ati reusi sa motati o centrala doar pentru o camera, 1/2 de bucatarie, 1/2 hol, 1/2 de baie, etc., in viitor va aparea alt motiv de galceava.:(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire/ cumparare avadanialic avadanialic Buna ziua, Sotia mea a mostenit impreuna cu unchiul ei un apartament la casa, cu terenul implicit. S-a facut succesiunea si mostenitenirea si au intrat ... (vezi toată discuția)
Dreptul de preemtiune / eu si statul paius paius Buna ziua, Buna ziua / Ma poate ajuta cineva cu un sfat?,o indrumare? o sugestie? / Cazul meu este urmatorul: Locuiesc intr-un imobil format din parter si un ... (vezi toată discuția)
Cum sa cumpar de la stat? tucurasu tucurasu Locuiesc intr-un ap de 3 camere, in care exista 2 proprietari, unul eu (o camera, o baie si balconul) iar pe partea celalata 2 camere si o baie statul(a ... (vezi toată discuția)