avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 297 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale infiintare societate cu raspundere limitata
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

infiintare societate cu raspundere limitata

am o soc inregistrata la reg.comertului in data de 28.06.2011 - data eliberarii cerificatului de inregistrare fiind 04.07.2011, va rog sa-mi spuneti daca pentru luna iunie trebuie sa depun declaratiile fiscale ?
multumesc
Cel mai recent răspuns: Carmen Muraru , Avocat 21:07, 8 August 2011
Data de referinta e cand va duceti la finante si completati vectorul fiscal (declaratia 010). Presupun ca ati facut asta in luna iulie. Deci nu aveti treaba cu declaratiile ce se depun pentru iunie.
Ultima modificare: Joi, 28 Iulie 2011
george-neagu, moderator
nu trebuie incepand cu 04.07.2011 aveti obligatia sa cumparati registrele obligatorii si sa depuneti in luna urmatoare daca aveti salariati restul se depune trimestrial dupa caz : imp/pe venit, profit , TVA conform anexa depusa la ORC-vector fiscal.

Atentie daca faceti achiziti intracomunitare!
Ultima modificare: Luni, 8 August 2011
ovidiu7676, utilizator
contabilul este cel care va spune.
daca ati lucrat pe firma este logoic sa depuneti bilant

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vector fiscal IrinaMona IrinaMona Buna ziua. Am o nelamurire. Daca o firma nou infiintata are ROI mai trebuie sa depuna vector fiscal? (vezi toată discuția)
Vector fiscal 010 mmanu mmanu daca am fost inregistrati cu vectorul fiscal la finante cu impozit profit trimestrial si decont de tva trimestrial acum in 2010 mai trebuie sa depunem ceva ... (vezi toată discuția)
Vector fiscal onimada onimada De curand am infiintat un Srl-D. Pentru acte m-a ajutat un consilier juridic care mi-a zis ca numai e necesara anexa A1 privind vectorul fiscal, desi eu am ... (vezi toată discuția)