avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Eveniment facebook
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Eveniment facebook

Buna ziua.Imi cer scuze de deranj.

Am aparat la un eveniment pe facebook, cu poza mea, cu mesajele de pe un telefon pe care l-am utilizat(nu este al meu,ci a unui baiat), si cu arhivele de pe mess vorbite cu persoana respectiva.

Persoana respectiva mi-a postat acestea intr-un eveniment pe facebook, dar nu a folosit contul lui, ci unul nou.

Ce se poate face in acest caz? As putea depune plangere la politie pentru asta?
Cel mai recent răspuns: osyk , utilizator 00:47, 29 Iulie 2011
Incercati sa explicati mai bine situatia ca nu se intelege mai nimic si nu mai folositi termeni de fb.
Imi cer scuze.

Deci, un baiat a facut pe facebook un eveniment unde a pus o poza cu mine si sms'uri intre mine si o fata.

SMS'urile sunt pe telefonul unui prieten, nu este al meu.

Nu imi convine sa puna sms'urile mele intr-un eveniment.Se poate face reclamatie la politie pentru asa ceva?
Si cum a intrat aceasta persoana care a organizat evenimentul in posesia acestor fisiere? Prin interrmediul prietenului Dvs.?
Ultima modificare: Joi, 28 Iulie 2011
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Nu, nu aveti ce sa faceti pe latura penala. Nu exista infractiune in aceasta situatie.
Gabrielle Monique a scris:

Si cum a intrat aceasta persoana care a organizat evenimentul in posesia acestor fisiere? Prin interrmediul prietenului Dvs.?

Da prin intermediul prietenului meu.I-a dat telefonul, a gasit sms'urile si eu l-am intaratat.

Alte discuții în legătură

Hartuirea online Chronical Chronical Salut, Fosta mea prietena a vrut sa ma santajeze cu niste conversatii.... am dovezi in care prietena ei admite ca are conversatii trimise de prietena mea... ... (vezi toată discuția)
Furt identitate alina_pn alina_pn Buna ziua, vreau sa intreb cum se pedepseste un furt de identitate: copiere poza de pe un site public de socializare si folosierea acesteia la deschiderea unui ... (vezi toată discuția)
Cont facebook dezactivat GionyLinz GionyLinz Buna,in data de 18.07.2014 m-am trezit cu contul facebook dezactivat,am trimis e-mail la facebook incercand sa aflu de ce mi-au dezactivat contul la care mi-au ... (vezi toată discuția)