avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Eveniment facebook
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Eveniment facebook

Buna ziua.Imi cer scuze de deranj.

Am aparat la un eveniment pe facebook, cu poza mea, cu mesajele de pe un telefon pe care l-am utilizat(nu este al meu,ci a unui baiat), si cu arhivele de pe mess vorbite cu persoana respectiva.

Persoana respectiva mi-a postat acestea intr-un eveniment pe facebook, dar nu a folosit contul lui, ci unul nou.

Ce se poate face in acest caz? As putea depune plangere la politie pentru asta?
Cel mai recent răspuns: osyk , utilizator 00:47, 29 Iulie 2011
Nu prea inteleg eu bine expresia "l-am intaratat", ori poate notiunile noastre sunt diferite. Dvs. nu prea dati amanunte, cum doriti sa va ajute colega mea?
Dar din ceea ce ati scris eu am inteles ca Dvs. sunteti "tartorul" si acum incercati sa gasiti si altora o vina.;) Sau ma insel, stimate domn?
Imi cer scuze ca nu am fost destul de explicit.

Telefonul prietenului meu l-am utilizat timp de cateva luni.I-am inapoiat telefonul,iar acesta a ajuns la alt baiat cu care m-am certat.El a inceput sa posteze fiecare SMS intr-un eveniment public pe facebook, a mai postat o poza cu mine si a invitat mai multe persoane pentru a vedea conversatiile de pe telefonul respectiv.

Mie nu imi convine sa apara acele conversatii in evenimentul de pe facebook.Ce pot face in aceasta privinta daca nu ma pot intelege cu persoana respectiva?

(Telefonul nu este al meu, l-am utilizat cateva luni, am uitat sa sterg mesajele si a ajuns in mainile cui nu trebuia)
Este greseala dumneavoastra ca nu ati sters mesajele din moment ce nu va apartinea telefonul. Nu va ramane decat sa va intelegeti cu persoana respectiva sau sa raportati abuzul pe site-ul de socializare. Dupa cum am spus, nu se intrunesc elementele constitutive ale niciunei infractiuni.
Va multumesc pentru raspunsuri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hartuirea online Chronical Chronical Salut, Fosta mea prietena a vrut sa ma santajeze cu niste conversatii.... am dovezi in care prietena ei admite ca are conversatii trimise de prietena mea... ... (vezi toată discuția)
Furt identitate alina_pn alina_pn Buna ziua, vreau sa intreb cum se pedepseste un furt de identitate: copiere poza de pe un site public de socializare si folosierea acesteia la deschiderea unui ... (vezi toată discuția)
Cont facebook dezactivat GionyLinz GionyLinz Buna,in data de 18.07.2014 m-am trezit cu contul facebook dezactivat,am trimis e-mail la facebook incercand sa aflu de ce mi-au dezactivat contul la care mi-au ... (vezi toată discuția)