avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... accident rutier
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

accident rutier

buna seara!va rog sa ma lamuriti si pe mine unde pot sa cer despagubiri in cazul in care un membru al familiei a murit intr-un accident rutier in timp ce venea de la locul de munca spre casa?mentionez ca soferul a pierdut controlul volanului si a itrat intr'un gard.in urma accidentului soferul si pasagerul din spate au murit pe loc.ma intereseaza pt pasagerul din spate?am inteles ca este stipulat ceva in polita casco sau se poate cere la firma unde avea autoturismul rca-ul???
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 16:15, 1 August 2011
Despagubirile pot fi achitate de catre firma la care era asigurata masina implicata in accident. Luati legatura cu ei.
va referiti la firma unde avea asigurarea casco sau rca-ul?
Daca avea CASCO cu clauza de accidente persoane, puteti solicita indemnizatia prevazuta in polita.daca nu -nu!.De la asiguratorul RCA puteti sa solicitati daune pentru deces, materiale si morale in mod sigur.Fiind vorba despre viata, puteti obtine despagubiri de la ambii asiguratori.
autoturismul accidentat era de la firma unde lucra.in conditiile astea cine se va adresa firmei de asigurari,eu ca membru al familiei sau firma unde lucra deoarece autoturismul in cauza era de la firma respectiva?
Ultima modificare: Vineri, 29 Iulie 2011
andreeey4ever, utilizator
Dv. ca membru al familiei va adresati soc de asigurare unde autoturismul avea polita RCA. Puteti obtine despagugiri pt: daune morale, cheltuieli de inmormintare ( cu conditia sa aveti facturi si chitante adica documente care sa justifice cheltuielile). Daca aveti copil minor in intretinere puteti obtine ci o indemnizatie lunara + alte cheltuieli. Sumele nu vor fi extraordinar de mari ,,,,,,,,,,,
Va sfatuiesc sa va angajati un avocat specializat (al carui onorariu il va plati soc. de asigurari) inca de la primele demersuri cu soc. de asigurari.

Alte discuții în legătură

Despagubire rca in caz de deces marag68 marag68 tatal meu a decedat in urma unui accident auto produs in luna martie a acestui an. Masina a fost condusa de unchiul meu si deoarece avea atat rca cat si casco ... (vezi toată discuția)
Daune accident rutier marius tu marius tu Bunica mea a fost pasagera intr-un autoturism implicat intr-un accident rutier,iar in urma acestui accident a fost grav ranita, printre care si o fractura de ... (vezi toată discuția)
Accident de masina wabar wabar Buna seara Va rog sa-mi spuneti: daca in urma accidentului s-a constat (nu am avut posibilitatea sa contest PV), ca eu sunt vinovatul, in baza asigurari ... (vezi toată discuția)