Buna ziua,
As dori sa adaug la actualul nume de familie si numele de familie dupa mama. Din cautarile pe diverse forumuri, nu am gasit aceasta situatie, asadar in primul rand as vrea sa stiu daca este posibil, si daca da... procedura de urmat, care banuiesc ca ar trebui sa fie asemanatoare cu cea de preschimbare a numelui in diverse cazuri de casatorie, divorturi dar totusi diferita... Precizez ca nu sunt si nu am fost casatorit, daca acest lucru conteaza... Multumesc...
Pe baza O.G 41/2003., PE CALE ADMINISTRATIVA.deci se efectueaza de catre presedintele consiliului judetean.
Se depune o cerere, de schimbare-adaugare a inca un nume, cerere care se va depune personal si se va semna in fata ofiterului de stare civila,.Acte necesare-certificat de nastere si copii legalizate, certificat de casatorie si copiii legalizate(daca este cazul), si restul de acte solicitate de serv,de stare civila a primariei.
Schimbare nume
simona1977
Sunt divortata si la proces am solicitat pastrarea numelui dobandit in timpul casatoriei pentru a avea acelasi nume de familie cu cel al fiului meu.Intre timp ... (vezi toată discuția)