avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Atestatul profesional
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Atestatul profesional

In urma cu ceva vreme s-a inceput cercetarea mea intr-un dosar ce nu are nici o legatura cu serviciul prestat,dar mi s-a ridicat atestatul profesional.Politistul caruia i l-am predat pe baza de proces verbal mi-a spus ca daca fac contestatie,pina la rezolvarea situatie atestatul imi va fi restituit si am facut o adresa catre serciciul de paza si ordine si cu procesul verbal am fost la judecatorie si am facut contestatie.
Azi 29.07.2011 am primit o hartie de la serviciul paza si ordine care spune asa
;AVIND IN VEDERE SOLICITAREA D-VOASRA DE A VA RESTITUI ATESTATUL PROFESIONAL PENTRU EXERCITAREA PROFESIEI DE AGEBT PAZA SI ORDINE,VA COMUNICAM CA IN CONFORMITATE CU PREVEDERILE ART 63 ALIN 3^1 DIN LEGEA 333/2002 MODIFICATA SI COMPLETATA,CEREREA DE REPRIMIRE A ATESTATULUI SE POATE FACE IN SITUATIA IN CARE INSTANTA DE JUDECATA CONSTATA NEVINOVATIA D-VOSTRA"
Pai si daca acest lucru se va intimpla peste vreo 3-4 ani....eu nu am voie sa muncesc ca agent paza deoarece pina atunci nu am atestat.E normal asa ceva???Ce ar trebui sa fac pentru a mi se restitui atestatul pina la solutionarea problemei???
Cel mai recent răspuns: ady_deva , utilizator 09:05, 15 Noiembrie 2011
contestati masura in instanta. aveti sanse sa vi se admita cererea daca fapta pt care sunteti cercetat nu are legatura cu functia in care sunteti angajat.
Daca acela este raspunsul dat , atunci este un arspuns gresit , intrucat textul invocat are un alt constinut si anume:
"(3^1) Cererea de reprimire a atestatului se poate face dupa un an de la luarea masurii, cu exceptia situatiei in care instanta de judecata constata nevinovatia persoanei."

zilele trecute am facut o noua cerere catre serviciul de paza si ordine de a-mi restitui atestatul....si am dat-o in drepturile omului si constitutie care spun ca pina la raminerea definitiva a unei instante judecatoresti orice om e considerat nevinovat......is curios care e raspunsul pe care-l voi primii!!!
nu m-am documentat dar agentii de paza nu au un statut , un cod deontologic ceva ?
nu cumva puteti sa detineti un asemenea atestat fiind conditionat de o anumita conduita iar in cazul in care sunteti cercetat intr-un dosar penal sa fiti pus la dispozitie si sa nu puteti profesa deoarece ati fi putin incompatibil, ?
nu exista asa ceva....oricum si la cei care exista.....doctotri,politisti.....nimeni nu-l respecta in tara lui papura voda.....

Alte discuții în legătură

Lege agent pază kidzor kidzor Bună seara. Am rugămintea dacă mă puteți ajuta în legătură cu articolul 61, aliniatul 2, litera a) și articolul 61,aliniatul 1,litera a) din Legea ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am și eu o întrebare în legătură cu atestatul ... Andreea2002Giulia Andreea2002Giulia Bună ziua, am și eu o întrebare în legătură cu atestatul pentru paza, anul trecut am fost prins băut la volan și am primit o pedeapsa cu suspendare ... (vezi toată discuția)