avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1197 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Acum o săptămână mi s-a ridicat atestatul de paza, ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Acum o săptămână mi s-a ridicat atestatul de paza, în cât timp ...

Acum o saptamina mi sa ridicat atestatul de paza,în cit timp pot obține alt atestat,si dacă pot face curind cursu pt un nou atestat?
Ultima modificare: Miercuri, 15 Decembrie 2021
Florinvasy, utilizator
Cel mai recent răspuns: Florinvasy , utilizator 23:48, 18 Decembrie 2021
Cine vi l-a ridicat si de ce ?
Politia mamaia ma prins dormind

Cornel Vasile a scris:

Cine vi l-a ridicat si de ce ?

Persoana căreia i s-a retras atestatul poate contesta această măsură în justiție, în condițiile legii.

Cererea de reprimire a atestatului se poate face după un an de la luarea măsurii, cu excepția situației în care instanța de judecată constată nevinovăția persoanei.
Dar în acest timp nupot face curs pt un nou atestat?

Cornel Vasile a scris:

Persoana căreia i s-a retras atestatul poate contesta această măsură în justiție, în condițiile legii.

Cererea de reprimire a atestatului se poate face după un an de la luarea măsurii, cu excepția situației în care instanța de judecată constată nevinovăția persoanei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, am și eu o întrebare în legătură cu atestatul ... Andreea2002Giulia Andreea2002Giulia Bună ziua, am și eu o întrebare în legătură cu atestatul pentru paza, anul trecut am fost prins băut la volan și am primit o pedeapsa cu suspendare ... (vezi toată discuția)
Atestatul profesional ady_deva ady_deva In urma cu ceva vreme s-a inceput cercetarea mea intr-un dosar ce nu are nici o legatura cu serviciul prestat,dar mi s-a ridicat atestatul ... (vezi toată discuția)
Lege agent pază kidzor kidzor Bună seara. Am rugămintea dacă mă puteți ajuta în legătură cu articolul 61, aliniatul 2, litera a) și articolul 61,aliniatul 1,litera a) din Legea ... (vezi toată discuția)