In data de 14.03.2011 mi-a fost suspendat permisul de conducere pentru 30 de zile pentru depasire pe linie contiunua. Am platit amenda, am asteptat si am primit permisul inapoi. Ghinion, pentru aceiasi fapta mi s-a suspendat din nou permisul in data de 05.07.2011 in baza articolului100/3/E . Problema acum este ca, desi nu am prea fost vinovat, nu am contestat. Iar astazi mi-a venit acasa o instiintare de la IPJ prin care sunt anuntat ca am permisul suspendat PENTRU 60 de zile in baza art 103,alin2,lit. E , desi eu nu am gasit acest aliniat si litera in lege. Va rog ajutor, spuneti-mi ce e de facut in acest moment .?
In procesul verbal scrie art.100/3/E, corect?
Daca existau neconcordante intre temeiul de drept indicat si descrierea faptei, trebuia sa formulati plangere. Daca nu ati facut-o, a ramas ca ati savarsit fapta contraventionala de la art.100 alin.3 lit.e.
Daca sunteti di Bucuresti mergetI la sediul BPR Bucuresti si solicitati testul daca sunteti din alta zona atunci mergeti la politia judeteana acolo unde ati dat examen pt permis.