avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis suspendat pe 60 de zile pentru depasire
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis suspendat pe 60 de zile pentru depasire

In data de 14.03.2011 mi-a fost suspendat permisul de conducere pentru 30 de zile pentru depasire pe linie contiunua. Am platit amenda, am asteptat si am primit permisul inapoi. Ghinion, pentru aceiasi fapta mi s-a suspendat din nou permisul in data de 05.07.2011 in baza articolului100/3/E . Problema acum este ca, desi nu am prea fost vinovat, nu am contestat. Iar astazi mi-a venit acasa o instiintare de la IPJ prin care sunt anuntat ca am permisul suspendat PENTRU 60 de zile in baza art 103,alin2,lit. E , desi eu nu am gasit acest aliniat si litera in lege. Va rog ajutor, spuneti-mi ce e de facut in acest moment .?
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 00:37, 1 August 2011
In procesul verbal scrie art.100/3/E, corect?
Daca existau neconcordante intre temeiul de drept indicat si descrierea faptei, trebuia sa formulati plangere. Daca nu ati facut-o, a ramas ca ati savarsit fapta contraventionala de la art.100 alin.3 lit.e.
Va multumesc pentru raspunsul dvs si pt lamurire. Unde trebuie sa merg acum pt a-mi reduce perioada de suspendare?
Suna la 021 9544 este numarul de telefon de la BPR apelabil non-stop si te vor indruma exact.
Daca sunteti di Bucuresti mergetI la sediul BPR Bucuresti si solicitati testul daca sunteti din alta zona atunci mergeti la politia judeteana acolo unde ati dat examen pt permis.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Finalizare dosar accident sergiu_nichitean sergiu_nichitean Buna ziua, Am avut un accident in iulie din cauza ca nu am acordat prioritate. In urma accidentului un scuterist a fost ranit. A avut nevoie de ingrijiri ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis pe 90 de zile Cimss Cimss Buna ziua, As avea si eu o nelamurire, am fost cercetata intr-un dosar penal pentru punere in circulatie a unei autotutilitare la care i-au expirat ... (vezi toată discuția)
Cand se sterg punctele de penalizare? stefan88u stefan88u Am 12 puncte de penalizare..toate luate pentru depasirea vitezei. Recet mi-ai ridicat permisul care a fost suspendat timp de 30 de zile pentru ca nu am avut ... (vezi toată discuția)