avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... TVA achizitie intracomunitara autoutilitara
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

TVA achizitie intracomunitara autoutilitara

Buna ziua,
In cazul in care se achizitioneaza o autoutilitara din Germania de o societate din Romania,inregistrata in scopuri de tva, care este tratamentul fiscal din punct de vedere al T.V.A. Aceasta autoutilitara v-a fii inregistrata ca mijloc fix in gestiunea de imobilizari a societatii si se va folosii in scopul realizarii de venituri.(servicii IT,comert IT).Daca furnizorul din germania ne v-a emite factura fara TVA German, achizitia v-a fii consemnata in declaratia 390 iar pentru tva se va efectua taxarea inversa 4426=4427, evidentindu-se in decont 300 TVA la rd.5-5.1,17-17.1.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Achizitie intracomunitara autoutilitara LAURA F LAURA F Buna ziua, In cazul in care se achizitioneaza o autoutilitara din Germania de o societate din Romania,inregistrata in scopuri de tva, care este tratamentul ... (vezi toată discuția)
Achizitii comunitare sanducatanas sanducatanas Am cumparat la S.R.L.o autoutilitara din Germania. Furnizorul este inscris ca platitor de TVA.De asemenea si eu.Cum fac inregistrarea? Trebuie sa transmit si ... (vezi toată discuția)
Achizitii intracomunitare CRISTINArares CRISTINArares buna ziua. am achizitionat un autoturism din Germania in valoare de 3000 euro (12930 lei). Achizitia s-a facut pe societate inregistrata in Romania. imi ... (vezi toată discuția)