avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 378 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Administrator si asociat unic - trebuie sa ma asigur ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Administrator si asociat unic - trebuie sa ma asigur in sistemul public de sanatate?

am o firma in cadrul careia detin func. de adm.+as. unic. lucrez la dgaspc. inrebarea ete daca trebuie sa mai platesc si la casa de asig. de sanatate tinand cont ca sunt deja asigurata. va multumesc pt. raspuns
Cel mai recent răspuns: ROLYU , utilizator 15:48, 30 Iulie 2011
Buna ziua, nu este obligatoriu ci este optional, legislatia nu impune asociatilor sau administratorilor obligativitatea asigurarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare cu cim- scap de plata ultimilor 5 ani la sanatate? aida1 aida1 In ultimii 5 ani nu am platit asigurari de sanatate deoarece nu am fost salariata. Acum sunt asociat unic si administrator la un SRL. Daca inchei contract ... (vezi toată discuția)
Plata la casa de pensii si casa de sanatate ioana81 ioana81 buna ziua.Sotul meu lucreaza in calitate de persoana fizica autorizata( instructor auto),cotizeaza la casa de pensii pt. vechime si la CAS si as vrea sa stiu ... (vezi toată discuția)
Obligativitate angajare asociat/administrator la firma proprie bocai bocai Sunt asociat si administrator al firmei proprii, cu activitate de comert cu amanuntul produse alimentare. Pot sa prestez activitatea de vanzator fara sa fiu ... (vezi toată discuția)