avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensia alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensia alimentara

Cu cat s-a marit pensia alimentara din anului 2008 pana in anul 2011?
In anul 2008 plateam 30 euro (eram si sunt somer) ma intereseaza cu cat s-a marit, cat trebuie sa mai adaug la cei 30 de euro?
Multumes!
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 14:45, 31 Iulie 2011
Fiti mai explicit!!!
Pensia de intretinere se calculeaza in raport de veniturile celui obligat sa o plateasca. Daca nu aveti venituri, atunci pensia se va calcula in raport de venitul minim pe economie, care in anul 2011 este de 670 lei/luna.
1.anul 2011 - 670 lei,
2.anul 2010 - 600 lei
3.anul 2009 (ianuarie - decembrie) - 600 lei
4.anul 2008 (octombrie - decembrie) - 540 lei
5.anul 2008 (ianuarie - septembrie) - 500 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperarea sumelor de bani existente pe un libret de economii cu depuneri. sorinaga sorinaga Pe un libret de economii cu depuneri(C.E.C.) apartinand unei persoane fizice, emis in anul 1993, se afla suma de 346000 lei. In ce conditii pot fi recuperati ... (vezi toată discuția)
Evolutia salariului minim pe economie 2006-2009 lilicrin lilicrin [b]Am nevoie urgenta de o informatie Care a fost evolutia salariului minim pe economie incepand cu 2006 pana la 1ianuarie 2009? Studiile angajatilor fiind la ... (vezi toată discuția)
Plata contributii cas retroactiv madara madara Am auzit ca s-ar fi dat un act normativ prin care cei care doresc pot achita contributia pentru pensie retroactiv.Ma intereseaza acest lucru pentru tatal meu ... (vezi toată discuția)