avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... ''declaratiile de sponsorizare''
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

''declaratiile de sponsorizare''

Sunt recunoscute in Romania declaratiile de sponsorizare,in ceea ce priveste trecerea frontierei de stat pentru cetatenii terti,privind evaluarea mijloacelor de subzistenta?

Alte discuții în legătură

Cetaten strain (non-ue) casatorit cu cetatean roman. strainul poate calatori fara viza in statele ue? alinasku alinasku Rog specificati daca un cetatean indian, casatorit cu un cetatean roman, avand si permis de sedere (pe urmatorii 5 ani) in Romania, poate calatori fara viza in ... (vezi toată discuția)
Intrebare privind casatoriile oficiate intr-o tara membra ue Sebastiana Diana Sebastiana Diana Buna ziua, m-ar putea ajuta cineva cu un raspuns la o intrebare ce pare a fi un foarte mare tabu in Romania. Dilema mea este urmatoare: in momentul de fata ... (vezi toată discuția)
Rezıdent permıs de sedere brhns brhns sunt turc am permıs de sedere termen lung rezıdent ce ın romanıa! am drept sa ıntru zona shengen fara ... (vezi toată discuția)