avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... inspector resurse umane
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

inspector resurse umane

Buna ziua!Stie cineva care este procedura de inregistrare la ITM pentru incadrarea in HG.500/2011 art.2,(2) ?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:33, 1 August 2011
andreea88 a scris:

Buna ziua!Stie cineva care este procedura de inregistrare la ITM pentru incadrarea in HG.500/2011 art.2,(2) ?
Va multumesc!

1. Pentru persoanele numite de catre angajatori pentru completarea si transmiterea REVISAL-ului se emite numai o decizie care nu se depune la ITM.

2. Pentru societatile comerciale care completeaza si transmit Registru pentru alte societati, urmeaza apara procedura de inregistrare a lor la ITM
Pe aceasta sectiune, intr-un alt topic, am postat - dis surse neoficiale obtinute - ceea ce s-ar putea depune la ITM din partea acestor societati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noutati privind revisal-ul, potrivit hg nr.500/2011 Cornel  Vasile Cornel Vasile Pe site-ul www.inspectia muncii.ro a aparut Propunerea Inspectiei Muncii privind specificaţiile tehnice ale registrului general de evidenţă a salariaţilor ... (vezi toată discuția)
Decizia de incetare a suspendarii ADELA STROE ADELA STROE in cat timp se inregistreaza in Revisal decizia de incetare a suspendarii CIM cf art. 51, lit a (vezi toată discuția)
Revisal nou oanamari98 oanamari98 Am transmis revisalul in prima etapa, pentru 4 firme, iar acum mi-a fost actualizat automat cu noua versiune si nu mi-a ramas nimic inregistrat...este ... (vezi toată discuția)