avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Teapa
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Teapa

Nu am stiut in la ce se incadreaza aceasta problema asa ca am postat aici.Am fost sunat intr-o dimineata de un anume domn de la Orange cica.S-a prezentat mi-a dat ceva date de identificare si m-a anuntat ca am castigat la un concurs.Ce-i drept participasem la concurs si am raspuns.Mi-am luat teapa platind comisionu de transfer al sumei castigate.domnu respectiv mi-a dat si ceva date personale.Acum pe telefonul respectiv nu mai raspunde.Imi puteti da ceva sfaturi cum sa procedez?
Cel mai recent răspuns: clicku , utilizator 16:54, 1 August 2011
Daca este "teapa" atunci cum poti crede ca datele prezentate sunt reale?
Intreaba compania daca are un angajat cu datele prezentate.
pai mi-a dat nume nr serie legitimatie codul de la legitimatie.adresa serie de buletin

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Favorizarea fraudelor in telefonia mobila grobianu grobianu Pe scurt, am fost escrocat telefonic, prin metoda reancarcarii unui cont pre-pay, cu 100 euro de catre un individ care s-a dat drept angajat al ... (vezi toată discuția)
Eos ksi MayaDora MayaDora Buna ziua ! Ajutati-ma va rog cu un raspun la o problema. am primit un plic de la eos ksi in care sunt instiintata ca le datorez suma se 750 de ron. am sunat ... (vezi toată discuția)
Problema ratb gs_octavian gs_octavian Buna ziua. Astazi am uitat ca mi-a expirat abonamentul RATB si m-a prins controlorul. Mi-a cerut sa ii dau buletin dar nu am avut si i-am aratat legitimatia ... (vezi toată discuția)