FIUL MEU E ROMAN STABILIT IN STRAINATATE.E despartit de sotie din 2005. Plateste pensie alimentara 1100 lei la divort ,cezad ca nu va fi nevoie ,ca se vor intelege ca intre doi intelectuali ,nu au stabilit program de vizitare a copilului ramas in ingrijirea mamei.Revenind in tara in concediu ,desi apartamentul in care stau ex -sotia si copilule bun comun ,inca ne partajat.sotia a schimbat yala si nu i-a dat voie sa intre sa-si vada copilul. S-A INTENTAT PROCES. la judecatori ,mama a prezentat un bilet de trimitere a l copilului catre pol. serviciul:psihiatriecu diagnosticul medic.de fam. :sindrom depresiv? ..cu semnul intrebarii si atat ,--nu rezultatulcontrolului medical al psihiatrului datorita relatiilor mamei printre magistratii damboviteniacest bilet de trimitere e luat ca ACT MEDICAL--copilulfiind diagnosticat de magistratii JUDECATORIEI,TRIBUNALULUI SI CURTII DE APEL PLOIESTICA BOLNAV CU " SINDROM DEPRESIV" SI CA URMARE TATAL NU-SI POATE LUA COPILUL CU EL FARA A FI INSOTIT DE MAMA-SA
SI numai 2 ore pe saptamana il poate vizita la domiciliul copilului
(care e inca domiciliu comun
) ma intreb si va intreb pe dvstra,e normalasa ceva?
tatal e dator doar sa-i dea o pensie de intrtinereasa de mare si el e FURAT DE CELE MAI ELEMENTARE DREPTURI PARINTESTI? Nu are si el dreptulcand vine special pt.a-si vedea copiluldela mii de kilometri sa poata avea si ei un moment de INTIMITATE?
UN COLTISOR AL LOR SA SE BUCURE DE A SAVURA O PRAJITURA?
SA MEARGA INTR-UN MIC CONCEDIU LA MARE SAU MUNTE?
O la peste 40 ani a invatat sa mearga pe role numai ca sa poatasa fie cu ea ,sa se plimbe impreuna pe role is totul din cauza UNUI PROCES INECHITABIL bazat pe minciunisi pe relaii ? iata necazul meu si al fiului meu
EU, BUNICA, NU AM VOIE SA O VAD SA O IAU LA DOMICILIUL MEU UDE E O CASA DE VIS LA TARA (LA NUMAI 9 MINUTE DE MERS CU MASINA PANA LA TARGOVISTE),E LINISTE,FLORI,POMI FRUCTIFERI,CAPSUNARIE ANIMALUTE SI PRIETENII EI DE JOACA din vremea cand se itelegeau parintiisi doamna du avea relatt extaconjugale. va rog sa ma sfatuiti ce pot face si unde sa merg ca justitia sa fie JUSTITIE SI NE PARTINITOARE?
Chiar daca e dureros ceea ce ati scris, inteleg ca exista o hotarare definitiva si irevocabila care stabileste acele conditii. E bine sa asteptati ca nepotul sa mai creasca ( nu ati spus ce varsta are), copilul dvs. sa se intoarca in tara pentru a putea cere schimbarea acelui program si veti putea sa vedeti nepotul si in gradina dvs. Pana atunci, daca mama nu este de acord, nu aveti ce face, din pacate.