avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... schimbare prenume
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

schimbare prenume

buna ziua....am reusit sa-mi schimb prenumele pe cale administrativa si intre timp am terminat si facultatea...noul certificat este eliberat pe data de 18 iulie si eu am dat licenta pe data de 15 iulie...Pot sa fac ceva astfel incat pe diploma de absolvire sa-mi apara noul prenume?...Deocamdata mi s-a eliberat o adeverinta de absolvire a facultatii cu vechiul prenume, iar diploma de absolvire mi-o elibereaza dupa un an de zile. Va multumesc

Alte discuții în legătură

Schimbare prenume geo45 geo45 buna ziua....am reusit sa-mi schimb prenumele pe cale administrativa si intre timp am terminat si facultatea...noul certificat este eliberat pe data de 18 ... (vezi toată discuția)
Spiru haret Plesa Narcis Plesa Narcis Va rog, daca imi poate spune cineva, cum a ramas cu absolventii de la Spiru Haret? Am terminat in iunie, prin sustinerea si promovarea examenului de lincenta, ... (vezi toată discuția)
Studii superioare de scurta durata dumi32 dumi32 Buna ziua, As dori sa va intreb, in cazul in care un participant la concursul de ocupare a unui post contractual (SSD) studii superioare de scurta durata ... (vezi toată discuția)