avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1767 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... schimbare prenume
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

schimbare prenume

buna ziua....am reusit sa-mi schimb prenumele pe cale administrativa si intre timp am terminat si facultatea...noul certificat este eliberat pe data de 18 iulie si eu am dat licenta pe data de 15 iulie...Pot sa fac ceva astfel incat pe diploma de absolvire sa-mi apara noul prenume?...Deocamdata mi s-a eliberat o adeverinta de absolvire a facultatii cu vechiul prenume, iar diploma de absolvire mi-o elibereaza dupa un an de zile. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters217470 , utilizator 22:22, 6 August 2011
O cerere de eliberare a diplomei cu noul dvs. prenume , atasand sentinta sau actul doveditor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare prenume geo45 geo45 buna ziua....am reusit sa-mi schimb prenumele pe cale administrativa si intre timp am terminat si facultatea...noul certificat este eliberat pe data de 18 ... (vezi toată discuția)
Drept de munca cu adeverinta echivalenta dipomei de licenta universitare??? xamalinda xamalinda Am terminat facultatea de[b] Medicina Dentara [/b]in luna aceasta(septembrie 2008).Pana se elibereaza Diploma(care pote fi eliberata chiar pana in Ianuarie sau ... (vezi toată discuția)
Valabilitatea diplomei de licenta OlaruPetolela OlaruPetolela Am absolvit Facultatea de drept si administratie publica-specializarea drept, din cadrul Universitatii Spiru Haret, promotia 2009, la ID, perioada studiilor 4 ... (vezi toată discuția)