avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Coeficientii de individualizare prevazuti in ET nr. ...
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Coeficientii de individualizare prevazuti in ET nr. 103/2007

Cine ma poate ajuta cu un acces sau un link catre ET 103/2007? as dorii sa vad tabelul cu coeficientii de apreciere/ depreciere deoarece am o expertiza tehnica la care am niste nelamuri mail: krausz73@yahoo.com Multumesc anticipat !

Alte discuții în legătură

Expertiza judiciara in constructii okdaniok okdaniok Modalitatea de aplicare a buletinului documentar \"expertiza tehnica\" nr. 103/2007 Aplicarea coeficientilor de individualizare prevazuti in ET ... (vezi toată discuția)
Coeficienti majorare/diminuare la expertiza judiciara ContSters325113 ContSters325113 Buna ziua! va solicit din nou ajutorul fiindca am nevoie de buletinul CET-R cu coeficientii de majorare si diminuare pt locuintele din mediul rural (care se ... (vezi toată discuția)
“pretul corect” sau “risti si castigi” ... aroky aroky Buna ziua domnilor si doamnelor experti, Ma numesc Trocaru Valerica si in 06 iunie 2008 am intentat un proces de partaj fostului meu sot (sentinta de divort ... (vezi toată discuția)