AM facu plingere penala administratorului contabil la PROCURATURA PTR ABUZ in serviciu fals in acte..PROCURORUL de servici mia spus vei fii chemat la POLITIE sa imi ea declaratie POLITIA.DECLARATIA care mi-o ia POLITIA pot scrie daca a fost inregistrata la PARCHET sa se faca ancheta fara sa imi retrag plingerea ca sa urmeze ancheta urmarirea penala.AM dat 2 copii xerox dupa lista de plata ca in luna MAI mia bagat penalizari de 44 si luna IUNIE 144 LEI PTR ASTA IAM FACUT PLINGERE PENALA.CUM procedez la POLITIE.
Ma ofer sa va dau cursuri gratuite de gramatica limbii romane! Cineva care are computer si il foloseste nu are voie sa nu stie sa scrie CORECT,bre, nea Lazar27.
@lazar27,
Putem usor sa stergem asemenea mesaje scrise fara cap si coada, fara punct si virgula. Printre randuri incercam sa intelegem cam ce vreti sa spuneti dar daca in viata de zi cu zi va exprimati la fel cum o faceti aici pe forum, este greu de crezut ca o sa fiti inteles de cei din jur.
Acum la subiect:
- Ati facut plangere penala administratorului sau contabilului?
- Ce ati reclamat, concret?
ADMINISTRATOR-contabilul detine 2 functii am reclamat ca incarca facturile la asociatie si luna MAI mia bagat 44 lei penalizari,luna IUNIE 144 lei penalizari,pe lista de plata scrie in termen de 15 zile de la afisarea listei se aplica penalizari de 0,2/zi calendaristici in conformitate cu legea nr 114 art 31 si OUG-publicate pe data 07 sept 2001 si a legilor financiare.UN contabil mia spus ca legea care este trecuta pe lista nu este valabila este adevarat.
Legea nu e corecta, e legea 230/2007, dar procedura este corecta.
Bag seama ca pe dv. va ustura buzunarul, nu legea. Asadar platiti-va cota de intretinere si nu vor mai exista penalizari.
Da, penalizarile pot creste si cu asemenea valoare, daca suma penalizata este din ce in ce mai mare pentru ca dv. nu va achitati nimic din intretinere.
Puteti face plangeri penale, dar vedeti ca daca se dovedesc neintemeiate, e posibil sa va luati dv. o amenda consistenta pe langa penalizarile de la bloc.
Asa ca lasati plangerile penale si platiti-va intretinerea sau, daca nu puteti toata suma, atunci macar o parte si luna de luna....
corect este ca trebuie sa apara legea 230/2007 pe lista de plata dar nu apare,dar pe lista scrie locatari care nu achita c/v facturile in termen de 15 zile de la afisarea listei de plata,li se aplica penalizari de 0,2%/zi calendaristica in conformitate cu legea nr 114,art.31 si O.U.G.- publicate pe data de 07 sept 2001 2001 si a legilor financiare,corect trebuie trecuta legea 230/2007 pe lista de plata e vinovata contabila nu stie ce lege trebuie trecuta pe lista.
Asociatie
ContSters205948
am problema cu asociatia pe luna MAI sint trecut cu 2 persoane,suprafata de 47,MC 4,apa calda 52,6 lei,MC 8,apa rece 60 lei,cheltuieli administrative 16,45 ... (vezi toată discuția)
Plingere penala
silviu35
AM facut o plingere penala administratorului de asociatiei,de anul trecut din ianuarie,februarie,martie ,aprilie,si luna mai am avut 44 lei penalizare si in ... (vezi toată discuția)