Buna ziua ,acum cateva zile am avut un accident a intrat unul cu un iveco in mine si ma aruncat in cealanta masina din fata mea ,eu nu am patit nimic dar masina mea un tico e destul de avariata , cel care a intrat in mine mi-a dat asigurarea lui si la revedere . Cei de la asigurare spun ca masina e dauna totala ,,masina fiind veche cica imi dau cam 20 mil pe ia , eu fara nici o vina am ramas fara masina . CE pot face si cui sa ma adresez?
daca este dauna totala si valoarea acesteia este calculata corect, nu aveti ce face. singura dvs preocupare este sa verificati daca cei 2.000 ron reprezinta o valoarea calculata corect.
Legea RCA nu permite sa primiti mai mult decat valoarea reala a masinii la data evenimentului. Puteti sa mergeti cu certificatul de inmatriculare la un inspector de daune de la o alta firma de asigurare si sa-l rugati sa va faca un calcul. Asa puteti afla daca asiguratorul vinovatului v-a calculat corect valoarea epavei dv.
Dauna totala
nedelcu laura
in 23.12.2018 am facut un accident de masina, in urma caruia cei de la [EDITAT] au considerat ca masina este dauna totala. si au scos-o la licitatie iar acum ... (vezi toată discuția)
Dauna sau reparatie?
crinna
Buna ziua,
Ieri am avut accident in care nu am fost vinovata.Pe scurt eu mergeam in linie dreapta si unul care era parcat pe dreapta a vrut sa faca stanga, ... (vezi toată discuția)