avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 418 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Certificat stagiu de cotizare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Certificat stagiu de cotizare

Buna ziua tuturor!
Va rog daca ma poate ajuta cineva in urmatoarea problema:
Sunt in faza depunerii dosarului pentru acordarea indemnizatiei de somaj. Am depus la dosar toate documentele cerute, cu exceptia certificatului privind stagiul de cotizare {somaj}.Anexa nr 14, a fost completata de serviciul RU care tinea carnetul de munca{regionala},dar unitatea este inregistrata cu sediul in Bucuresti.. Cei de la AJOM din raza domiciliului meu,au respins dosarul, spunind ca imi trebuie certificatul privind stagiul de cotizare de la Bucuresti.In acest sens AJOFM a trimis la AMOFM Bucuresti,o adresa oficiala la data de 06.08.2008, cerind acest certificat.As vrea sa stiu cit dureaza pina la primirea acestuia? Mi s-a comunicat daca nu depun acest certificat in cursulu lunii august pierd alocatia pe luna august.Oare este atit de greu ca o institutie a statului sa certifice acest lucru?.
Va multumesc,
Cu respect.
Cel mai recent răspuns: Avocat FLORENTINA ALBU , Avocat 19:29, 15 August 2008
E perioada de concedii in Romania! :)
Sollutii:
1.Telefonati-le celor din Bucureti si urmariti-va dvs. adresa respectiva si cereti urgentarea ei aratand ca pierdeti alocatia pe august daca nu o prezentati la timp.
2.Deplasati-va si luati-o personal daca aveti posibilitatea.
3.Solicitati cuiva din Bucuresti - dati-i si o procura sa va ridice hartia - sa urmareasca documentul si sa vi-l trimita cat mai repede.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat stagiu de cotizare la fondul de somaj ela-ela ela-ela Buna ziua, Va rog sa imi spuneti de unde/ cine elibereaza \\"c[b]ertificatul de stagiu de cotizare la fondul de somaj[/b]\\" in cazul in care solicitantul are ... (vezi toată discuția)
Certificare stagiu de cotizare GYANYNA GYANYNA Buna ziua Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: Am depus dosarul pentru acordarea indemnizatiei de somaj in data de 25 Martie anul curent si nu am ... (vezi toată discuția)
Probleme acte somaj dante7 dante7 Buna, M-am prezentat la AJOFM cu dosarul si m-i sa spus ca adeverinta privind cotizatia la somaj nu este buna deoarece nu are stampila AJOFM si nu am stagiu ... (vezi toată discuția)