Am pierdut decizia primita de la Fortele de Munca cu privire la durata concediului de ingrijitre al copilului pana la 2 ani. intrebarea mea este daca acest document imi este necesar reintoarcerii la locul de munca si daca acest document se mai poate recupera si cum. :((:((:">
Va duceti la fortele de munca,ce-i care v-au eliberat decizia ,faceti o cerere in care aratati ce vi sa intimplat si cereti o copie ( un duplicat ) #-o
Concediul de crestere a copilului pana la varsta de 2 ani se poate intrerupe oricand si puteti relua activitatea la locul de munca, in baza aceluiasi contract individual de munca (in ceasta perioada CIM a fost suspendat). Reluarea activitatii se face pe baza unei cerereri facuta catre angajator. Inainte de aceasta faceti o cerere catre Primaria care va da indemnizatia, prin care solicitati intreruperea CCC.
Pentru recuperarea deciziei pierdute, faceti cum v-a spus "mariiky".
Nu va este necesar acest document la momentul reluarii activitatii.
Va trebui doar sa fecti o cerere pentru acest lucru si va trebui sa reincepeti activitatea in ziua urmatoare celei in care copilul a implinit varsta de 2 ani.
Daca doriti sa aveti neaparat acel document mergeti si solicitati o copie.
1. In Revisal nu se inregistreaza suspendarea CIM, ci numai incheierea, modificarea si incetarea acestuia. In perioada suspendarii CIM salariatul este inca sub contract cu angajatorul.
2. Da, decizia de suspendare a CIM se depune la ITM in vederea inregistrarii in carnetul de munca. La fel si decizia de incetare a suspendarii CIM.