avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incetare concediu maternitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incetare concediu maternitate

Buna ziua,

Am o angajata care se reintoarce la munca din concediu de maternitate, pe data de 7 Septembrie (6 septembrie fiind data nasterii copilului).

Ce trebuie facut in acest caz? Se trimite Revisalul pe 6 Septembrie in vederea reactivarii CIM-ului? Iar apoi se anunta la ITM? M-ar ajuta foarte mult un model de notificare pentru ITM.

Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 18:08, 30 August 2010
1. Cand a intrat in CCC salariata a facut o cerere de suspendare a CIM pentru intrarea in CCC pana la 2 ani. Dvs. ati facut o decizie de suspendare a CIM pe care ati dus-o la ITM. Deciziile de suspendare a CIM nu se inregistreaza in Revisal.
2. Salariata face acum o cerere de incetarea a suspendarii CIM si de reluare a activitatii in baza aceluiasi CIM.
3. Dvs ii faceti o decizie de incetarea a suspendarii CIM si de reluare a activitatii in ba aceluisi CIM. Decizia o duceti la ITM. Nici aceasta nu se inregistreaza in Revisal.
Problema este alta.

Am verificat Revisalul si se pare ca acum 2 ani, cine i-a facut suspendarea a operat in Revisal si Incetarea CIM-ului pe motiv de: suspendare a Contractului pe durata Concediului de maternitate.

Ce pot sa fac in situatia aceasta. Nu sunt sigur ca s-a procedat corect acum 2 ani cand i s-a incetat Contractul de Munca.

Multumesc
Dati un mesaj pe suportregistru@inspectiamuncii.ro si veti primi indicatii chiar de la cei care gestioneaza Revisal. Sunt foarte amabili si va rezolva problema repede.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pierdere decizie pentru cic rezemica rezemica Am pierdut decizia primita de la Fortele de Munca cu privire la durata concediului de ingrijitre al copilului pana la 2 ani. intrebarea mea este daca acest ... (vezi toată discuția)
Suspendarea concediu crestere copil? robygy robygy Cum se procedeaza cand nu s-a facut decizia de suspendarea a concediului de crestere copil si reactivarea contractului de munca incepand cu data de 15 iun ... (vezi toată discuția)
Incetare cim cu acordul partilor dupa suspendare crestere copil 2 ani talia talia Buna ziua, In data de 5 decembrie ar trebui sa vina la lucru o angajata, copilul implineste 2 ani in data de 2 decembrie, dar doreste incetarea contractului ... (vezi toată discuția)