IonPopescu-B a scris:
Buna ziua.
Au trecut trei luni si nici macar o declaratie nu a fost luata.
Am dat inca o declaratie prin care am fost sfatuit sa cer urgentarea carcetarilor;in conditiile in care nimic nu s-a intamplat-in sensul ca doar declaratiile mele sunt la dosar.De ce?
Inspectorul Sef,Inspectorul Sef Adjunct,comisarul X,comisarul sef Y,toti sunt oficial la curent ,cu dovezile atasate dar,nu intreprind nimic.Voi cere ajutorul Eminentei Sale,ministrul.
Nici o institutie a statului nu vrea sa lucreze. Cum mai pot fi respectate-si institutiile,si legile?
Imi cer scuze ca trebuie sa intevin dar consider ca totul are o limita.
Dmv chiar credeti ca sunteti singura parte dintr-o cauza ce are drepturi sau obligatii? Atat martorul cat si autorul/autorii poseda aceleasi drepturi sau chiar mai multe !!!
Dmv credeti ca un politist are de rezolvat o singura plangere sau aveti impresia ca un dosar penal se rezolva cu 2 declaratii si gata....mai ales fiind vorba de fals+inselaciune trebuie interprinse numeroase activitati, obtinute acte oficiale din partea altor institutii ale statului si multe altele.
Uneori ai nevoie de luni de zile ca sa cauti o persoana pentru a fi audiata, pentru ca pur si simplu nu o gasesti ... drumuri facute din buzunarul politistului care instrumenteaza cauza.
Ca sfat, va recomand o discutie cat mai constructiva cu lucratorul de politie judiciara care lucreaza dosarul pentru a va sfatui si consilia despre activitatile ce sunt in curs de desfasurare.