astazi am fost la casa de pensii sect.4 si am solicitat eliberarea unei adev.cu stagiul de cotizare,conf. legii,.perioada pe care am lucrat-o de cand am iesit la pensie si pana in pe
rezent.
eu locuiesc in sectorul 4,am lucrat in com.pantelimon,ilfov,unde se afla punctul de lucru, sediul social al firmei este in brasov, functionara de la ghisheul casei de pensii, mi-a spus k ar trebui sa ma deplasez in brasov pentru a obtine adeverinta solicitata.
Cum este posibil sa me deplasez 350km.pentru o adeverintza.fie ea si pentru stagiu de cotizare., m-i se pare umilitor acest lucru.Suntem in mileniul 3,exista maill,internet,fax,semnatura electronica,, mai nou poti fi convocat legal,cf.codului de procedura penala, la DNA,DGA,ANAF,IGPR,DGPMB.,etc..etc..prin aceste mijloace ,..este posibil sa ma deplasez 350km ptr. o adeverintza ??/
Trebuie sa va adresati la Casa de pensii a Municipiului Bucuresti,Calea Vitan nr.6,sect.3,et.1,cam.1-Biroul eliberari adeverinte stagii de cotizare,se face o cerere si se plateste la casierie 15 lei.Obtineti o "Adeverinta de venituri in baza declaratiilor privind evidenta nominala a asiguratilor si a obligatiilor de plata catre bugetul asigurarilor sociale.Se face o cerere de recalculare a pensiei pt.stagiile realizate dupa data inscrierii la pensie.Se anexeaza la cerere:adeverintain original si copie,cartea de identitate(copie),ultimul talon de pensie(copie)Aceste lucruri trebuia sa vi le aduca la cunostinta cei de la Casa de pensii sector 4,nu sa va trimita la Brasov.