avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale unde sa reclam lipsa wc-ului din unitate de ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

unde sa reclam lipsa wc-ului din unitate de alimentatie publica?

Buna ziua.Ma numesc Stan Ionela din Mioveni Arges,si cu respect va rog sa ma ajutati cu o informatie.De ceva timp un nepot al sotului ma roaga sa il ajut intr-o problema.Din pacate nu stiu prea multe si tot ce pot face este sa ma informez.Nepotul locuieste in Silistea-ILFOV si un vecin de-al sau desi are un Magazin refuza sa construiasca o toaleta pentru clientii sai,astfel ca Nepotul este obligat sa suporte clientii care isi fac necesitatile fiziologice la coltul casei sale.Va rog din suflet sa ma indrumatii unde poate face reclamatie sau ce demersuri trbuie inaintate pentru a rezolva situatia.Va multumesc anticipat. adrianbiti@yahoo.com
Cel mai recent răspuns: adrianbiti , utilizator 19:37, 17 August 2008
Prima data va adresati primariei pe raza caruia e magazinul,pentru ca acestea i-au dat avizul de functionare,dupa care va adresati directiei sanitare,mediului.Daca nici asa nu o rezolvati , cu toate ca eu cred ca da ,alta cale nu aveti decit sa-l chemati in judecata.Prin hotarire judecatoreasca sa fie obligat sa respecte toate normele de functionare ale unui magazin.
Va multumesc pentru informatii.Sper sa se rezolve pe cale amiabila caci nu au bani pentru procese.O dupa amiaza placuta in continuare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare domiciliu minor fara a anunta celalalt parinte... ratonu ratat ratonu ratat Buna seara, voi incerca sa prezint speta cat mai pe scurt: In hotararea finala a instantei s-a stabilit exercitarea in comun a autoritatii parintesti, ... (vezi toată discuția)
Fise post Karmin Karmin Rugaminte: daca ma poate ajuta cineva cu fisa post pentru economist si pentru tehnician service as fi recunoscatoare. Multumiri anticipate ... (vezi toată discuția)
Problema casti pentru copiat !!! CrissMGC CrissMGC Buna ziua, Revin si eu cu o chestiune ce probabil va va mira... Am postat aici intrucat nu am stiut unde altundeva s-ar incadra mai bine aceasta ... (vezi toată discuția)